Main menu

Pages

Nejlepší hotely v Marsa Alam - Hotel Jaz Maraya.

 

Hotel Jaz Maraya v Marsa Alam je dokonalou volbou ubytování, nabízející širokou škálu služeb a zábavních zařízení, které Váš pobyt udělají pohodlným a příjemným. Mezi zařízení, které jsou v hotelu k dispozici, patří venkovní bazén a skluzavka, stejně jako tři venkovní bazény a bazén speciálně pro děti. Je k dispozici také denní pokojová služba a restaurace a bary nabízejí jedinečný zážitek při stolování.

Kromě toho má hotel 24hodinovou recepci, klimatizaci pro maximální pohodlí hostů a dědictví, které odráží historii a kulturu regionu. Hotel nabízí také další služby, jako jsou prádelní zařízení.

Je důležité si uvědomit časy příjezdu a odjezdu v hotelu, kdy příjezd začíná v 14:00 a odjezd končí v 12:00.

Hotel je pohodlný pro hosty, kteří mluví jak německy, tak anglicky, jelikož personál recepce hovoří oběma jazyky. Letiště poblíž hotelu je asi 7 kilometrů daleko. Pokud hledáte více informací o hotelu, můžete spoléhat na webovou stránku Booking, která poskytuje recenze od předchozích hostů a další informace o hotelu.

Pro více informací o tomto skvělém hotelu, včetně cen a dalších podrobností, navštivte prosím níže uvedený odkaz na Booking.

https://www.booking.com/Jaz Maraya

Comments